Föreläsning om psykisk ohälsa

Kunskap kan förebygga psykisk ohälsa

Jag brinner för att ge människor insikt om vikten av att förebygga psykisk ohälsa och hur man gör det. Detta gör jag genom föreläsning om psykisk ohälsa. Föreläsningen ger kunskap och verktyg till hur man tar arbetar med att ta hand om sin psykiska välmående. 

föreläsning om psykisk ohälsaDenna föreläsningen om psykisk ohälsa är ett steg till att lära sig om psykisk ohälsa och hur man hanterar det för att starta sin resa till att psykisk må bättre.

Jag har sytt ihop mina egna erfarenheter av psykisk ohälsa, kunskap om kroppen som Biomedicinsk analytiker och ett samarbete med forskaren Maarit Johnson på Stockholms Universitet. Av det har föreläsningen ”Kunskap kan  förebygga psykisk ohälsa” skapats.


Varför denna föreläsningen? 

Jag lära mig att även om många tidigare sa till mig att jag inte såg ut att må bra, så var det inte för än jag insåg det själv som jag började ta tag i mig själv.
Om man själv inte kommer till insikt om hur man mår spelar det ingen roll vad andra säger, man kan inte ta till sig det för än man själv förstår. Det är precis det som denna föreläsningen gör; ger dig insikt om hur din mentala hälsa är. När den insikten har fallit, då är det enklare att sedan ge verktyg för att en bättre psykisk hälsa.

Föreläsning innehåll för chefer

  • Hur man skapar ett hälsosamt företag.
  • Kunskap om hur hanterar medarbetare
    med psykisk ohälsa.
  • Inspiration till att våga satsa på en bättre psykisk hälsa.

Föreläsning innehåll för medarbetare

  • Inspiration till att våga satsa på en bättre psykisk hälsa.
  • Kunskap till hur man gör om en arbetskollega inte mår bra.
  • Vad en god hälsa innebär dig som medarbetare och företag.

Samtliga föreläsningar anpassas alltid efter åhörare.

För bokning av föreläsningar – fyll i uppgifterna nedan: